Ekomuzeum Javorník 232

Ekomuzeum Javorník 232

je nový název pro Ekomúzeum - Vrbovce. (Živé Ekomuzeum řemesel)
https://ekomuzeumjavornik232.blogspot.com/



· Kulturní dědictví – seznamuj ostatní se svou kulturou, dějinami, zvyky a gastronomií.
Zemědělství, řemeslo a řemeslná tradice z pohledu dneška – seznámeníí s místními řemeslnými tradicemi, porovnávají a seznamují ostatní s úrovní řemesel ve svých zemích, zaměřují se nejen na uchování řemeslné tradice, ale i na možnost využití řemesel v budoucnosti, využití moderních materiálů a nových technologií.
· Přírodní dědictví – studenti se seznamují zejména s místní bělokarpatskou přírodou a způsobem její ochrany a porovnávají s přírodním prostředím ve svých zemích, ve svých domovech. Vzájemně si tak vyměňují zkušenosti v oblasti ochrany přírody a krajiny.

EkoMuzeum. ... A sem, do Vrboviec, za mnou prichádzajú ľudia rozmanitých skúseností a obohacujeme sa navzájom. Prispeješ tou svojou? Podelíš sa s nami o ...
Ekologická výchova
Naše odhodlání je pokračovat v odkazu pana Jurigy a jeho myšlenek ekologické výchovy, přírodě šetrnému získávání energie, na které chceme navázat, ponechat a rozšířit o veřejné řemeslné dílny, školu řemesel, živé ekomuzeum, kde bude možné vyzkoušet tradiční a moderní způsoby stavění, hospodaření a získávání energie. Tedy charitativním projektem - Založením Živé školy pro malé rodiné hospodařící jednotky s Ekomuzeem.
Každý tvoj dar nás posunie o krok vpred - aj ty rozhoduješ o úspechu Ekomúzeum Vrbovce. Ďakujeme.


Žádné komentáře:

ads
Používá technologii služby Blogger.